VARAINHANKINTA

Varainhankinta yhdistyksille, seuroille, joukkueille, huippu-urheilijoille, tapahtumille ja koululuokille.

Varainhankinta mahdollistaa niin harrastustoimintaa kuin hyväntekeväisyyttäkin. Yhteistyö alkaa aina tilanteenne kartoituksella. Lähdemme rakentamaan juuri teidän tarpeisiinne sopivaa varainhankintamallia. Meille on tärkeää toimia kanssanne tiiminä.  Tiedämme että positiivinen yhteistyö johtaa parhaisiin tuloksiin! Olemme tukenanne tarvittaessa myös myyntivalmennusta tarjoamalla.

Toteutamme luvanvaraisia arpajaisia koko maan laajuisesti.

Luvanvaraiset arpajaiset voidaan järjestää, mikäli ne järjestetään yleishyödyllisen toiminnan rahoittamiseen. Luvan hakijana on siis yleishyödyllinen yhdistys, ja Thinko Positivo toteuttaa arpajaisten palkintojen suunnittelun ja hankinnan, myynnin suunnittelun, arpajaislippujen hankinnan… Luvanvaraisia arpajaisia sitoo arpajaislaki. Kerromme mielellämme lisää!

Sponsorihankinta ja tapahtumanäkyvyys

Olemme yhteistyökumppanina, kun tarvitsette sponsoreita tapahtumaan tai toimintanne tueksi. Edustamme teitä ammattitaidolla niin puhelimitse kuin henkilökohtaisella kenttätyölläkin. Voimme huolehtia esimerkiksi tapahtuman rahoituksen suunnittelusta aina sponsorihankintoihin ja lipunmyyntiin saakka.

Varainhankinta tuotemyynnillä

Varainhankinnan tuotemyynnissä Thinko Positivo Oy:llä on asiantuntevana yhteistyökumppanina Axel & Rose Holding Oy. Monipuolinen varainhankinnan tuoteperhe pitää sisällään niin herkkutuotteita kuin laadukkaita liikelahjojakin. Toteutamme myös kalenterikampanjat kokemuksella!

Lue lisää VarainhankintaPositivosta …

Varainhankinta

Ota yhteyttä ja kysy lisää/pyydä tarjous!

Yhteydenottolomake
* Vaadittava tieto