BUUKKAUSPALVELU

Buukkauspalvelu ja myynnin ulkoistaminen yrityksille jotka tarvitsevat uusia asiakkaita ja lisää myyntiä.

Kylmäsoittojen ulkoistaminen asiakaslähtöisen palvelumme hoidettavaksi tehostaa yrityksenne myyntiä ja lisää laadukkaiden asiakastapaamisten määrää.

Ajanvarauspalvelun lisäksi voimme toteuttaa koko myyntiprosessin, aina johtamista ja raportointia myöten. Ulkoistaminen voi toisaalta olla jokin osa asiakkaan myyntiprosessia, esimerkiksi buukkauspalvelu, kartoitus tai suora myynti.

Asiakaslähtöistä buukkauspalvelua

Palvelumme on asiakaslähtöinen, ja suunnittelemme yhdessä yrityksellenne parhaan kohderyhmän ja ajankohdan. Aloituspalaverissa määritellään, mitä osaa tulemme vahvistamaan ja millä resurssilla. Toimimme aina yrityksesi toiveiden mukaisesti ja yrityskuvaasi vaalien. Meillä jokaiselle asiakkaalle koulutetaan vähintään kaksi soittajaa. Huolehdimme siis ettei tarjoamamme buukkauspalvelu ole koskaan yhden soittajan varassa, vaikka asiakkaalla olisi tarve vain yhdelle soittajalle.

Tavitteenamme on laadukas asiakaspalvelu, jolla asiakas saa rahoilleen vastinetta. Se onnistuu niin, että panemme itsemme ja ammattitaitomme täysillä peliin!

Asiakastyytyväisyyskyselyt palvelunne laadun seurannan tukena

Asiakastyytyväisyyskyselyt täydentävät puhelinpalveluamme yritysten tarpeisiin. Voimme toteuttaa asiakastyytyväisyyskyselyt joko kokonaisvaltaisena palveluna suunnittelusta loppuraporttiin saakka, tai tarjoamme pelkän toteutuksen puhelimitse itse rakentamaanne asiakaskyselyyn. Osaamisemme mahdollistaa myös haastavampien kyselyiden toteutuksen. Haluatko tietää mitä asiakkaanne teidän yrityksestänne ajattelevat?

Kysy lisää,

Hannu Karjalainen

Toimitusjohtaja

0500680908

 

REFERENSSEJÄ

Go Arctic! Oy

Kairan Kuitu Oy

Oulun Kärpät Oy

Tekantti Oy

Oppien Oy

Toimistotarvike Juntunen Oy

Buukkauspalvelu

Ota yhteyttä ja kysy lisää/pyydä tarjous!

Yhteydenottolomake
* Vaadittava tieto